Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
srijeda, srpanj 30, 2008
Danas okrećem sobu naopačke. Sutra mi dostavljaju novi ormar i policu, pa danas stari moram isprazniti, sortirati robu, odvojiti sve što više ne nosim...i sličnu selekciju napraviti i s većinom knjiga, skripti, kataloga i vodiča po svijetu i muzejima. Srediti kolekciju cd-a, pobacati neke stare nepotrebne prospekte, još ne znam što ću s raznim kartama za kino i koncerte na kojima sam bila, to uvijek nekako teška srca bacam. Uglavnom, veliko spremanje i bacanje nepotrepština. Generalna čistka, pa što preživi, preživi.
Zanimljivo je to, tako kopajući po stvarima naiđeš i na neke stare rokovnike s davno prošlim obavezama, pa se sjetiš sebe u nekom sasvim drugom filmu i bude ti smiješno...nađoh tako prijavnicu s prve godine faksa, fotku dečka u kojega sam se prvi put u životu zaljubila k'o tele, objašnjenje multi-level marketinga prezentirano na način kao da ste samo to čekali u svome životu, Feral Tribune izašao u tjednu smrti Franje Tuđmana, pa kazete (sjeća li se itko kazeta, prije ere cd-a?)...
I tako...pravi vremeplov u par metara kvadratnih.
Bit će mi zanimljivo danas.

Ukoliko otkrijem kakav arheološki nalaz ili mumiju, izvijestit ću vas.
ludabluna @ 09:42 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.