Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
utorak, veljača 5, 2008
Da, da, drage moje. Nismo više cvjetići neubrani.
Face nam se objesile, i ne samo face. Još štošta ne odolijeva sili gravitacije kao nekad. Polako se već biraju kremice protiv bora. Malo smo teže nego prije desetak godina, okruglije na kritičnim točkama.
Pih!

Zato smo mudrije, zrelije, pametnije. Kao, znamo što ćemo sa sobom u životu. Kao, iskristalizirali su nam se ciljevi i polako gradimo karijeru. Kao, znamo što želimo od sebe i od zanimljivih nam primjeraka muškog roda. Kao, dobro nam je. Navodno se bolje osjećamo u svojoj koži i znamo si udovoljiti. Isto tako bismo vrlo dobro trebale znati na što možemo, i na što ne smijemo nikako pristati. Gdje su granice naših kompromisa. Do koje mjere se možemo ispružiti. Što dati, kako primati.

E, pa ja još uvijek ne znam sve te stvari. Većina mi je potpuna enigma. Još se otkrivam i tražim, ispitujem granice, i otkrivam sebe, druge...i još uvijek imam prištiće kao neka tinejdžerka.

O tempora!

ludabluna @ 00:10 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.