Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
utorak, rujan 1, 2009
Stigao rujan i hladne noći, ljeto je finito. Još samo da kiše drmnu, pa da kažem amen. Produžila sam vikend pa sam ostala još malo u Samoboru kod dragoga, sa namjerom da obiđem Tabor i poslušam malo patera Linića. Po danu ću se duhovno uzdizati, a po noći, khm...ću se grliti.

Inače, ide me razbijanje ovih dana. Prekjučer sam gaseći njegov komp na brzinu pritiskom na dugme uspjela skršiti windowse, tak da je ljubimac vraćen u servis na oporavak. Jučer sam sredila prvo svoj bicikl- guma je iskočila iz ležišta dok sam vozila, pa smo ga furali u servis. Za to vrijeme sjela sam provozati njegov bajk, pa sam prednjom gumom dobro ostrugala rinzol. On je siroče sve to strpljivo podnosio, gledao, i nije mogao ništa drugo nego smijati se. Veli mi: ''Ma ne mogu se naljutiti na tebe ni da hoću, Ponyo moj, kad si tak smiješna, al' da te ide, ide te ovih dana.'' I fakat me ide. Sjebem sve kaj taknem. A on me voli unatoč svemu, zaista. Ja bi se izbezumila već na skršene windowse. Zato je maza moj heroj. A u petak nam je polugodišnjica kaj se znamo. To će se dostojno i proslaviti.

A ako niste znali, na blogeru postajete kuhani i pečeni tek kad steknete osobnog ludog obožavatelja, tj. svog stalkera. Ja imam svojega koji se pojavljuje u dosad tridesetak zabilježenih klonova, i svakodnevno me obasipa izrazima ljubavi i obožavanja, što je vidljivo u komentarima donjih postova. Mislim, nije to tak jednostavno nekome u jednoj večeri napisati 120 komentara. Pa si vi mislite...e, da je muško, još bih postala i znatiželjna, ali nije muško. Kokoš je. Pa me prolazi blaga jeza, jer takvu vrstu obožavanja ne želim baš od istog spola. Mislim, nije da baš želim to isto i od suprotnog, ali barem bi bilo zabavno. Ovako je samo- morbidno.
No, svaka budala ima svoje zadovoljstvo, pa eto nek se proveseli sirota. Kaj joj ja mogu.

Zasad, mah-mah iz Samobora...fotke stavljam krajem tjedna.
ludabluna @ 10:36 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.