Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
petak, listopad 23, 2009
Ništa novoga pod suncem.
Odlazim na intervjue za posao prodavačice po buticima koji se otvaraju u Westgateu, i moram priznati da je sve to pičkin dim. Ukoliko je firma internacionalna, slijedi pranje mozga nekakvim floskulama i nabrijavanjem, ukoliko je firma nova, traže entuzijaste koji će im krv ispišati za novootvoreni dućan radeći 7 dana u tjednu, i tako godinama...a najžešći dosad je bio "razgovor" u butiku Mustang, u Importanne centru- šef žmuklerske face talijanskog švercera iz Trsta nas je pozvao ustvari samo da vidi kako izgledamo, pa nam na temelju toga nekima udijelio pluseve. Da nije ponižavajuće, bilo bi smiješno. Sa mnom su za "razgovor" tj odmjeravanje od glave do pete bile i dipl. novinarka, dipl. ekonomistica i dpl. inžinjerka prehrambene tehnologije.
I tak...nisam baš oduševljena, jer ne znam da li mi je bolje ovako bez posla i para, sa zgodnom količinom slobodnog vremena, ili da radim petkom, svetkom i na sveto nigdarjevo...pitam se samo kako će mi veza izgledati ako se zaposlim u Westgateu pošto se s dragim viđam uglavnom vikendima jer i on preko tjedna crnči po 12 h dnevno.
Nisam pametna. Još čekam da se ovi u MIOC-u odluče kojega će turkologa uzeti za pola radnog vremena.

Jedino kaj me spašava u svemu tome jesu vikendi u Samoboru kod dragoga, on je jedno prekrasno biće, toliko topline i ljubavi ima u njemu da me svaki put preplavljuje, i jednostavno se sva pretvorim u hrpicu paperja u njegovom zagrljaju, pa sretno treperim tako zagrljena i ušuškana. U životu nisam doživjela takvu ljubav, sigurnost i mir koje imam s njim, i sretna sam do neba kaj smo našli jedno drugo. A sve ostalo onda postaje manje bitno i lakše podnošljivo.

Toliko zasad od mene, za neko vrijeme, budite mi dobro i veselo.
ludabluna @ 10:05 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.