Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
utorak, svibanj 26, 2009
Puno mi pomažu snovi u zadnje vrijeme. Kažu da su snovi ključ za tumačenje vlastite podsvijesti, i da se u njima akumuliraju sve naše nesvjesne želje, strahovi, očekivanja, neosvještene fantazije. Ja pak mislim da snovi nisu samo to, već i vrata koja nas vode i do onostranog, te daju odgovore i na neka pitanja koja spadaju u sferu duhovnosti.
Vrlo često sanjam bliske ljude u nekim određenim situacijama i raspoloženjima u kojima se oni zaista i nađu, bez mojega znanja, te tako ustvari dobivam uvid u njihovo trenutno stanje. Također sam sanjala i mojeg tetka Armanda iz Rima koji je, kako sam kasnije saznala, te noći umro od raka; bio je nasmiješen i sretan kakvoga sam ga uvijek i pamtila, dao mi je do znanja da je sada dobro i da je sve u redu.

U zadnje vrijeme mi se često događa da sanjam svoju macu Perlu koja je sa mnom bila 19 godina. Umrla je prije tri mjeseca. Vrlo su intenzivni ti snovi, osjećam je jako blizu, osjetim njezin miris u snu, a kad sam je sanjala prije tri noći, na granici sna i jave sam jasno čula predenje sa mjesta na kojem je ona običavala spavati- na madracu blizu mog uzglavlja. Kad sam se razbudila, shvatila sam da to nikako nije mogao biti Homer -on je spavao u susjednoj sobi. I to me tješi jer pouzdano osjetim koliko smo bile bliske, te da je ona još uvijek tu negdje uz mene i za mene, i da je dobro i sretno, i da me voli.
Ujak mi je rekao kako je na njenom grobu u Zagorju niknulo cvijeće, te me pitao jesam li sa mamom nešto sadila tamo zadnji put, našto smo obje ostale iznenađene, jer nismo poduzimale nikakve akcije tog tipa. I to shvaćam kao znak. Jer, bila je to posebna i plemenita mica. Baš čista Ljubav, koja s vremenom ne blijedi i ostaje uz mene i kad nje više nema.

Eto, samo sam to htjela podijeliti s vama, obratite pažnju na snove, oni puno govore o vama samima i vašim bližnjima, te u njima osvještavate stvari koje možda na javi ne biste imali prilike zamijetiti radi izloženosti drugim vrstama podražaja.

Sami nosite ključeve vaše duše.
ludabluna @ 07:03 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.