Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
srijeda, prosinac 15, 2010
U nedjelju smo vratili Kalu prijašnjim udomiteljima. Dva dana nakon što smo je donijeli i ja i mama smo se osule crvenim flekovima. Mala ljepotica nam je donijela mikrosporozu- gljivično kožno oboljenje, potencijalno opasno i za dijete koje čuvam. Pošto nismo imale uvjete za liječenje mace (stavljanje mace u karantenu u stanu od 38 kvadrata) vratili smo je starim udomiteljima. Tek nakon što smo se zarazili saznali smo da je maca prije 3 mjeseca bila liječena od mikrosporoze...ali očito ne i izliječena.

A taman smo se bili priviknuli na malu ljepoticu, i ona na nas...fali mi, tužna sam, a sad još i mene na forumu.hr, točnije Plavoj šapi gdje sam i odlučila udomiti oglašenu macu, optužuju da sam ja nju zarazila gljivicama!?, uzela zdravu macu i vratila zaraženu, da sam loš udomitelj...cure si peru savjest ocrnjujući mene. Ako vam se da, bacite oko.

To još nisam doživjela, a niti u ludilu nisam očekivala. Sva sreća da je mali Julijan dobrog imuniteta i da ništa nije pokupio od mene ovih dana...radila sam u kirurškim rukavicama.

Eto kako mi se vlastita dobrota obila o glavu.

ludabluna @ 07:46 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.