Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
subota, srpanj 19, 2008
Maloprije sam se probudila i sva sam presretna.
Naime, sanjala sam da sam u Sarajevu, s torbom na leđima u kojoj se nalazi gotov diplomski, te da šećem po osvjetljenom i okićenom starom dijelu grada, prepunom ljudi, s veseljem u srcu, i upijam mirise bureka od špinata s kajmakom, ćevapa i sudžukica, kojima ću se počastiti nešto kasnije. Usput sretoh i par kolegica s zagrebačkog faksa koje jako dugo nisam vidjela pa smo se sjetile starih dana kad smo zajedno otkrivale Istanbul.
Čak mi je i jedan duhoviti mladi par koje sam upoznala ponudio posao u svojoj novootvorenoj firmi na povratku prema hotelu.
Da, znala sam i gdje je Benetton, čak i to. To čašćenje sam također ostavila za dan poslije.

Što se tiče same obrane, sjećam se hodnika na faksu i sebe pune samopouzdanja prije nego što sam ušla u učionicu, te činjenice da sam mogla sve ispričati o svom diplomskom, i obraniti ga bez problema bez i da ga otvorim pred sobom.

San, jasan kao dan. Jako zanimljivo!
Naime, postoji opcija da mi turkolozi koji imamo diplomski rad iz turske književnosti obranu napravimo i u Sarajevu, jer nam je profesor na fakultetu gostujući, sa sarajevskog Filozofskog fakulteta.

Eto, sad sve znam.
ludabluna @ 09:32 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.