Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
nedjelja, veljača 1, 2009
Hvala Ti što si ušao u moj život i donio mi radost. Divim se tvojoj snazi i ustrajnosti s kojima koračaš kroz život, i sve nevolje i probleme. Primjerom mi pokazuješ kako da nikada ne odustanem. I svaki put kad se poželim pokriti preko glave i ne izaći iz kreveta, sjetim se tebe, i ne dozvoljavam si potonuće u depresiju i bijeg.
Hvala ti što mi primjerom pokazuješ što je hrabrost i otvorenost, gledajući tebe učim se kako biti bolja osoba. Hvala Ti za tvoju blagost i strpljenje, i nepresušni optimizam, unatoč svemu.
Ne znam jesi li uopće svjestan vlastite snage i veličine, i toga da me fasciniraš svojom toplinom i ljudskošću. Znaš naći zajednički jezik sa različitim ljudima, i u svakome pronaći nešto dobro. Ljudi to osjete i zato te vole.

Drago mi je da si pronašao svoj put i da znaš kamo ideš.
To nije jednostavan ni lagan put, ali znaš da je tvoj. Želim ti na njemu svaki blagoslov. Sreću nosiš u sebi već sada.
Nedostajat ćeš mi kad te pošalju u misionare, i zato se još više veselim zajedničkom vremenu kojega još neko vrijeme imamo.

Ti si mi uzor u ljudskosti i primjer kako da se nosim sa vlastitim nevoljama i bolestima, od kojih nijedno od nas nije pošteđeno.

Krešo, hvala ti što si mi prijatelj i sretna sam što smo se pronašli!

Voli te Bluna
ludabluna @ 23:14 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.