Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
nedjelja, lipanj 15, 2008
Koliko je dovoljno da upoznaš čovjeka? Mjesec, dva? Godinu, dvije? Neki razočaraju i nakon 5 godina bliskog prijateljstva. Koliko je dovoljno da nekome pokloniš svoje povjerenje? I kako se ono lako ruši...
Prenježna sam. Predobra i preotvorena. Zato se na mene i kače čudaci, koji osjete da će dobiti šansu jer zračim tolerancijom.
I tako šansu dobiju i oni koji to ne zaslužuju.

Probajte prema nekome biti brutalno iskreni i reći sve, dobro kad je dobro, i sranje kad je loše. Onako kako jest. Kladim se da ćete vrlo brzo shvatiti s kakvom osobom imate posla u momentu kad mu ukažete na njegova/njezina sranja. Što sve tu ne izađe na površinu- ponos, ego, želja za nadmoći i za biti u pravu. Vidjet ćete.

Eto, bila sam hakirana prekjučer. Bilo mi je provaljeno u mail, u profil na blogeru, te u profil na iskrici, promijenjeni passwordi, i to od strane osobe koju sam pustila u svoj život, u svoj dom, u svoj krevet. Nije mu se svidio način na koji sam ga otkantala- direktno i bez dlake na jeziku, pa se išao osvetiti. Čista pakost na djelu, i zloupotreba vlastitog znanja za niske udarce. Da, lik je informatički obrazovan. Hoće li me haknuti opet, iz zabave i zlobe? Ne znam.

No, život je škola. Svi učimo na vlastitim greškama.
Moja je bila olako poklonjeno povjerenje.
ludabluna @ 17:46 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.