Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
nedjelja, prosinac 7, 2008
Moja srećica se polako gasi.
Prekjučer je još živahno skakutala preko moje glave u potrazi za svojim mjestom na madracu uz krevet, propinjala se i grebuckala me noktićima po nozi dok sam jela, normalno je šetala...dok je jučer već polako usporila, postala opuštena, mlitava i bez snage. Podignem je na rame, ona mi sklizne niz ruku dolje, niti da se propne kao obično, niti da se uhvati za mene. Kao da je netko isisao dobar dio života iz nje, u roku od par sati...
Danas prijepodne je izgubljeno tumarala po stanu, hodala je uokolo bez ideje kamo uopće ide...i ne slijedi me više kao pesek. Kad je primim u ruke, samo se opusti i prepusti, potpuno beživotno, i prede i prede...
Sinoć sam shvatila da ju gubim. Nisam mogla prestati plakati pola sata. Danas mi je veterinar rekao "A kaj da vam kažem? Možemo probati s vitaminskim injekcijama, ali to vam je to. Ide kraju."

Ona je sa mnom od moje četrnaeste godine, više od pola mojega života. Čisto, neiskvareno stvorenje, toliko predano i milo...prava, neuvjetovana čista Ljubav. Takva maca mi se više nikada neće ponoviti. Perla je jednostavno nezamjenjiva.
Znala sam da će jednoga dana doći i ovo, da ćemo se morati rastajati, i da su nam svi trenuci ustvari dragocjeni, ali nije mi zbog toga manje teško. Znam, ona ima već skoro 19 godina, nema zubeke i ne vidi, vrlo je stara, ali opet...to me ne čini manje tužnom.
Vrijeme čini svoje.

Volim te, mazice moja draga!

ludabluna @ 22:34 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.