Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
utorak, veljača 17, 2009
Nema više moje pahuljice.

U noći sa subote na nedjelju moja najdraža imala je bolan i težak epileptički napad od kojega se nije oporavila. Nakon prospavane nedjelje jučer je kao sumanuta počela izgubljeno i unezvjereno hodati po stanu, besciljno se zalijećući u predmete jer je bila dezorijentirana. Hodala je neko vrijeme, i počela se vrtiti u mjestu dok su je zadnje šapice zanosile u stranu, pa je počela padati od iscrpljenosti. Nato sam je uzela i odmah odnijela veterinarki da joj da nešto za smirenje i protiv grčenja. Dobila je injekciju apaurina koja ju je toliko sedirala da se više nije probudila. Samo je mrdala šapicama u mjestu, htjela je ići nekud ali se nije imala snage podići s mjesta i pomaknuti. Od jučer u podne nije ništa jela niti mogla piti. Piškila je tamo gdje je i ležala.
Cijelu noć sam probdjela uz nju. Mučila se.

Danas smo je odnijeli uspavati, te ju popodne pokopali kod mog ujaka u Zagorju, na prekrasnom mjestu ispod bora, pored zagorske šume, odakle puca pogled na cijelu Gornju Stubicu i Gupčev spomenik.
Znam da se draga zvijer spasila muka i da je sad na ljepšem mjestu, ali mi nije nimalo lakše zbog toga, sad kad sam došla kući bez nje. Moja Perlica je uz mene od moje petnaeste godine, više od pola mog života. Nezamjenjiva je i posebna.
Mogu biti samo zahvalna na tolikim godinama ljubavi jedne plemenite, mile, pametne i drage mace. Puno toga smo prošle zajedno, previše toga za ispisati...

Volim te, mila moja pikice! Hvala ti na svakom predenju, zagrljaju, mokrom nosiću uz moj obraz...nadam se da ćeš mi se opet jednom penjati na lijevo rame kad se budemo srele tamo, s druge strane! Spavaj mirno, bubice moja najdraža!

ludabluna @ 19:55 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.