Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
četvrtak, prosinac 11, 2008
Da malo popizdim, nisam već dugo...pomalo bijesna, pomalo rezignirana zaključujem kako ispadaš kreten ako si dobrica. Time samo u drugima pobudiš potrebu da te zgaze, i da se usude biti đubrad, jer to mogu prema nekome tko je dobar i pristojan...kao, dobrice će to sve prešutjeti i okrenuti glavu na drugu stranu, bit će im oprošteno jer dobrice uvijek opraštaju, kako i ne bi kad su dobre.
Dakle, fuj!
Gadite mi se svi koji se švercate na moj karakter i usuđujete se biti sebični manipulatori, bezosjećajna govanca kojima je stalo samo do vlastitih interesa. Samo izvolite, ostavljam vas u vašim zidovima samoće, ja se po njima više ne mislim pentrati s nadom i iščekivanjem što ću zateći s druge strane. Čemu trud? Za jedno obično "možda"?
Pa izvolite, jebite se, sa štovanjem.
Zaslužujete upravo ono što i sami dajete, nepotpunost, bez odgovornosti, bez topline, sve na rezervi i distanci. Ja takva nisam. Skinite mi se s vrata, nedojebani mamini sinovi puni neiživljenih erotskih fantazija! Mimoiđite me u širokom luku.
Nađite si novi fetiš.
ludabluna @ 02:15 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.