Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
subota, prosinac 8, 2007
     
Dobrodošli u moje dvore. Kao što vidite, ovdje sve pršti od takvih kontrastnih boja da morate dobro napregnuti oči kako biste ovo pročitali. Jednostavno sam nemoguća kad sam vam uspjela toliko zapapriti probijanje mog vizualnog koda. Kad se napokon oporavite od silnih senzualnih i erotskih bombardiranja headerom i sličicama u galeriji, uz obilatu dozu photoshopa (što naravno neće spriječiti muški dio populacije da zaslini cijelu tastaturu i još štošta), pokušavate sabrati misli na ono što bi trebalo biti bitno- sadržaj, naime.

Iz priložene tag-liste desno možete vidjeti da je blog krcat uvijek zanimljivim i vibrantnim temama koje milozvuče uhu prosječnih hrvatskih srednjoškolaca kao i popriličnom broju njima duhom srodnim zrelim osobama. Po broju postova na tag listi vode svakako dubokoumne, britke i u bitch-stilu pisane analize muško-ženskih odnosa á la "nagazim vas sve Guccijevom štiklom".
Nemojmo zaboraviti ni popriličan broj porno pričica smišljen sa ciljem napaljivanja dokonih blogera/ica (čemu se ograničavati?) i balavljenja istih u komentarima ispod, koji su također neizbježna literatura, neiscrpna niska bisera i prava mala škola uvlačenja u gaćice mojem veličanstvu.

Nakon pomnijeg iščitavanja bit ćete toliko fascinirani mojom elokvencijom da ćete se jednostavno morati vraćati po još, i prije nego shvatite, postati ću magnet za vaše misli tijekom dana. Nikako nećete moći izbaciti iz glave taj čarobni sjaj koji leprša s vrha vašeg kursora čim svratite.
A kad mi svi dopizdite, elegantno ću nastaviti pisati s isključenim komentarima, tek tu i tamo ću ih ostaviti i to posebno naglasiti, kako bi najželjniji gaćica mogli zachatati. Pa će vuk biti sit, a koza cijela. Ma što zna ta Kawai?


ludabluna @ 21:03 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.