Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
utorak, listopad 13, 2009
Nisam dugo izdržala, jelda?
Trebao mi je odmor, a isto tako smatram da se u mom životu ne događa niš spektakularno, usto imam i kreativnu blokadu, bilo me obuzelo neko tupilo pa sam trebala bijeg.
Evo ipak ima nekaj novoga, u MIOC-u traže diplomiranog turkologa pa sam poslala molbu i životopis sa papirima. Vidjet ćemo hoću li predavati tursku gramatiku, držite fige. Krenula sam i na UN dijetu, danas mi je četvrti voćni dan i osjećam se super zato jer sam se već riješila suvišne tekućine iz organizma pa mi zglobovi i koljena nisu više natečeni. To mi je veliko olakšanje, a i poticaj da pičim dalje...puno urednije i kvalitetnije se hranim, i jedem u razumno doba, ništa poslije 19h. Nabila sam dvadesetak kila zbog tableta u zadnjih dvije tri godine- već sam pisala da je debljanje jedna od nuspojava- pa sam odlučila uzeti stvari u svoje ruke i učiniti nešto po tom pitanju. A osim toga, jučer je stigao i taj famozni mjesec dana čekani Abtronic pa ćemo vidjeti za mjesec da li je zaista tako učinkovit kakvim ga reklamiraju. Ne očekujem pločice a la Schwarzenegger, ali bilo bi lijepo da mi škembica bude nešto ravnija i čvršća. No, živi bili pa vidjeli.

Pusa od mene i Homera!
ludabluna @ 07:06 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.