Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
četvrtak, listopad 29, 2009
Ima nešto meditativno u čišćenju nara. I poetski u pucketanju njegovih slatkih zrna pod prstima...izvještila sam se u njegovom guljenju i čišćenju, i svaki četvrti dan pojedem dva okrugla crvena slatkasta ploda.
Zaista treba biti sabran i fokusiran dok čistiš nar, jer inače uprskaš i majicu i kuhinju crvenim sokom, pa cijela stvar izgleda kao poprište zločina. Zato polako, svaki nar počinješ čistiti od prvog zrna. Vježba strpljenja i smirenosti. Terapija za nabrušene.

Zovu me danas iz Zlatarne Celje na razgovor za posao...to uopće nisam očekivala pošto im je oglas odavno zatvoren. U ponedjeljak idem u izvidnicu da vidim što i kako, i moram priznati da mi je ova opcija još najsimpatičnija od svih dosadašnjih razgovora za posao na koje sam pozvana. Mislim, ako ću već nešto prodavati, onda neka to barem budu dijamanti. Ipak sam ja jedno profinjeno stvorenje.
Od  MIOC-a izgleda ništa. Zato, zgrabit ću što već mogu. A možda dobijem i kakav popust na prstenje jer sam si već zapikirala jednog zanimljivoga. Živi bili pa vidjeli.
ludabluna @ 17:30 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.