Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
petak, siječanj 15, 2010
Puno topline si mi donio u život. Toliko ljubavi od jednog muškarca dosad još nisam doživjela. Potpuno predavanje, bez zadrške, kompleksa ili straha od tako mladog stvorenja koje je izuzetno zrelo za svoje godine, da me to naprosto fascinira. Baš sam ponosna što te poznam i što si me smatrao vrijednom zauzeti tako važno mjesto u tvome životu. I svaki put me zaprepastiš izrazima ljubavi da zastanem i shvatim kako bih ja mogla dati od sebe još više i potpunije...jer se uvijek može biti još prisniji, topliji, nježniji, bliskiji.
I to učim od tebe, pile moje, kako se osloboditi i prepustiti. Shvatila sam da sam imala blokade za koje nisam ni znala. Sve si ih porušio, a da toga vjerojatno nisi bio ni svjestan. I tako se učim uz tebe, svaki dan....konačno shvaćajući kako je to zaista voljeti i biti voljen, kakva je to sila koja transformira život te mi donosi mir i radost u srce.
Poseban si. Uzor si mi u svojoj beskompromisnosti i hrabrosti, baš si Čovjek. I osjećam se blagoslovljeno. Jer znam, jedan si od onih ljudi koji mi dotaknu život, i promijene ga. Da, moguće je. :)

Hvala ti, ljubavi. Volim te!

Ponyo

 
ludabluna @ 00:05 |Isključeno | Komentari: 0
 
Index.hr
Nema zapisa.