Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
ponedjeljak, rujan 15, 2008
Jutros sam izbrisala profil na iskrici. Zbilja više nisam imala želudac za taj sajam ljudi...gdje smo jedni drugima maltene potrošna roba. Kap koja je prelila čašu bila je komunikacija s likom s kojim sam razmijenila par poruka prije mjesec i pol. Taj je uopće zaboravio da smo razgovarali pa me zamolio da se predstavim, onda se kao naglo prisjetio...mošmislit.
Jednostavno mi se smučilo to, totalno je jadno i bezvezno, ljudi gube svoju osobnost i ljudskost tamo. Miljama je to daleko od susreta dvaju duša, od prepoznavanja sličnosti...same poze i wannabee cool face, kao fol samodovoljni, a ustvari nesretni.

Povlačim se od svih svojih zahtjeva i očekivanja, ionako mi nikad nisu donijeli ništa dobroga osim osjećaja praznine i neispunjenosti. Prihvaćam samoću jer nemam drugog izbora. Ugriz strasti bez dodira srca ionako nije neki izbor. Prolazno, potrošno, lako zamjenjivo...nažalost to je sve što se danas lako dobiva i što je dostupno na svakom koraku.
Pitam se gdje je nestalo povjerenje, poštovanje, bliskost...bit će da živim u krivom vremenu.

Odustajem, zasad. Dok mi život ne pokaže da je moguće i drugačije.
Vidjet ćemo.
ludabluna @ 10:31 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.