Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
nedjelja, studeni 14, 2010
Lijeno nedjeljno popodne...dragi kao opčinjen gleda More i sanjari o odlasku na svjetionik raditi...ja samo odmahujem glavom- ne dam ti da ideš na svjetionik, neću i gotovo! Svaka čast moru ali to je za najizdržljivije. Biti sam sa sobom mjesec dana...bez igdje ikoga. Jok. Ja bih barem prolupala. Trebam komunikaciju i dodir s ljudima. Mogućnost, pa makar i neiskorištenu, da odem na kavu kadgod poželim.

Leti vrijeme...ode još jedan vikend. Nedostaje mi snijeg. Nadam se da će skoro, da uživam u čistoći. Još uvijek bez kućnog ljubimca, veselim se svakoj prilici za druženje s malim dlakavim čudovištima...danas je na redu Gal, dvomjesečna bordoška doga Tonijevog bratića. Mekan kao pahulja, jednostavno ga moram izgrliti. Nedostaju mi moje mace...u pregovoru sam s šeficom gospođom majkom već neko vrijeme o udomljavanju malog klupka ljubavi. Teško ide...Homer je postavio previsoke standarde. Naravno da je nezamjenjiv. Samo, ne bi se zbog toga trebalo zatvarati svima ostalima. Fali mi ta bezuvjetnost i apsolutna predanost. Velika je to praznina kad dvije trećine svog života živiš s time, pa odjednom ostaneš sam sa sobom.

Zasad živim u nadi i iščekivanju jednog malog Maine Coona. Pa makar drapao noktićima po kauču.

Gal & moa

ludabluna @ 13:28 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.