Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
četvrtak, rujan 24, 2009
Nešto je divlje u zraku.
Nemam pojma što, ali ne miriši na dobro. Hvala klincu što se bliži petak i tjedan ide kraju, jer sam ga jedva progurala boreći se sa svojim sablastima i strahovima koji su nenadano isplivale van u obliku najjezivijih noćnih mora- snova o meni samoj koja razbijam sve oko sebe palicom, staklo se lomi i pršti naokolo, ja udaram još jače i žešće, pa na kraju bez ustezanja opalim i po svojoj mami. To je bio toliko stvaran san da sam se cijeli drugi dan gadila samoj sebi. Da pizdarija bude potpunija, drugu noć sanjam kako se posvađam s dragim, pa bjesnim na njega, osjećam se povrijeđeno, pa se durim i ponašam poput hladne kučke. Opet, buđenje u suzama, grižnja savjesti, strah, osjećaj težine cijeli dan nakon toga.
A da ne pričam o promjenama raspoloženja, o plakanju, o strahu i nelagodi zbog toga što sam već dvadeset dana sama kod kuće- situacija koju bih sasvim normalno i uživajući izgurala u uobičajenom stanju, ali ovaj tjedan mi je jednostavno bilo jako teško biti sama sa sobom. A koliko vidim, ni drugi nisu imuni na taj sjebani položaj planeta, ili štogod već da je u pitanju, već troje frendova mi se požalilo na slične pizdarije.

Pa zato, ako i vas pere- drž'te se i izgurajte, to je ipak samo faza a ne trajno stanje, isplačite se, izgrlite se ako imate s kim...
Jebiga, nismo od kamena.
ludabluna @ 20:33 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.