Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
srijeda, rujan 17, 2008
Ne znam, valjda bi mi trebalo biti drago. Malo sam zbunjena, priznajem. Popiknula sam se na samu sebe.

Kao prvo, jedan lik s kojim sam se pokačila prije nekoliko mjeseci jer je brisao sve komentare neistomišljenika i nepotpisano, anonimno odgovarao na moju provokatorsku zezalicu od posta. E, pa ispada da je ipak ponešto sazrio u međuvremenu i da ipak nije toliki uštogljenko za kakvog sam ga smatrala.Čak štaviše, lunjajući po drugim blogovima nailazim ga u komentarima, i vidim da je prilično razigran i opičen lik. Poprilično opičen za jednog redovnika koji nam svakodnevno tipka iz samostana.
Isus_u_tebi, sorry. Priznajem da si me doveo u mat poziciju, jer ne brišeš komentare neistomišljenika, već i odgovaraš na njih.

Broj dva, kič.
O sunce vam vaše, dva dana nakon mojeg prilično pissed off posta o kiču, kojeg sam naknadno sakrila da ne rastužim neke, moja draga prijateljica kod koje volim doći i čitati, opet je predizajnirala svoj blog. I to kod kraljice kiča na blogeru. Sretna ona, sretna kraljica dizajnerica, ja gledam zbunjeno- jebate, kaj sad? A volim frendicu i ne želim je žalostiti. I normalno da ću joj se otići javiti, unatoč ružicama i šljokicama itd. Nu sad izazova za moje oštro kritičko oko, a bogme i srce. Mat pozicija broj dva.

I tako...pitam se što je sljedeće. Znam da bi se Zox samo zadovoljno nasmijao, jer je to njegov način, on svjesno ide razbijati svoje predrasude čim primjeti da ih ima. Mene život dovede u mat poziciju. Dvije čak.
ludabluna @ 12:58 |Komentiraj | Komentari: 29 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.