Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
ponedjeljak, svibanj 31, 2010
A ima svašta. Dugo me nije bilo i skoro sam zaboravila da bi bilo pristojno javiti se s par riječi onima koji još uvijek navrate. I dalje radim, čuvam malenog Frana i usput tražim posao u struci. Poslala sam papire na natječaj za posao kustosa u Gradskom muzeju u Korčuli, pa sad čekam ishod natječaja. Kažu, u nadi je spas, jel. Pa vidjet ćemo.
Osim toga, počela sam vježbati svoj zapušteni turski, pa sam stupila u kontakt s jednom izdavačkom kućom iz Sarajeva s kojima se trenutno dogovaram u vezi prevođenja turske književnosti. Nije za zgorega vježbati jezik i pritom si malo zaraditi. Sve si mislim, ako zaista potpišem i neki ugovor s njima onda mi ne gine kupnja laptopa da si u miru preko ljeta na moru na terasi uz jutarnju kavu počnem prevoditi. To bi bilo baš lijepo.
Bila sam i na dijeti u zadnja tri mjeseca, i dobrano sam se stesala. Skinula sam dvadeset kila uz pomoć dijete i akupunkture. Bilo je naporno i izuzetno teško, ali izdržala sam. Da mi je skinuti još desetak kila da se vratim na svoju nekadašnju idealnu težinu, bilo bi super. Nadam se da će se to istopiti ovog ljeta dok budem plivala i vozila bicikl svaki dan.
Sad nestrpljivo iščekujem kraj školske godine, pošto Franov tata radi u školi, nakon čega im više neću trebati, pa ću lijepo spakirati kofer i zapaliti na jug tunkati papke u južnom Jadranu. Živio ćale i riba na gradelama!
Inače sve ostalo je super, ljubav cvjeta i dalje, zdravlje mi je okej...sve u svemu sretna sam. Jedino mi fali moj Homer, često puta se trgnem jer krajičkom oka primjetim kako je nešto malo bijelo prošlo hodnikom ili drugim krajem sobe...čini mi se kao da ga vidim negdje u periferiji vidnog polja. Baš mi je prazno bez mog dlakavog klupka ljubavi.

A kaj ima kod vas?
ludabluna @ 20:39 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.