Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
četvrtak, prosinac 20, 2007
Listam ga danas u mobitelu, onako iz radoznalosti i dosade, pošto baš nikoga od namjeravanih nisam mogla dobiti. Imena, brojevi, životi koji su se susreli na tren sa mojim slijedom nekih čudnih okolnosti. Neki momci oko kojih mi se nekad svijet vrtio, treperavi momenti i leptirići u želucu od kojih već dugo nema ni traga ni glasa...brojevi koje bih vjerojatno mirne duše mogla izbrisati, jer su se putevi  već davno razišli. Ipak neću. Nekad mi je doista bilo stalo do tih ljudi. Neki od njih su me baš dirnuli.
Zatim mnoštvo poznanika koje već godinama ne vidjeh, i dosta dragih djevojaka s kojima sam u jednom vremenu bila bliska. Ustvari priličan broj dragih ljudi koje bi trebalo nazvati i pitati kako su, barem to.
I šačica onih najnaj koje bih mogla nazvati u koje god doba. Na prste jedne ruke ih nabrojim.

Nekad sam se puno više družila sa tim dragim ljudima. Kave su bile češće, radost življenja intenzivnija. Kako život ide, sve više smo se učahurili, svatko u svoju kukuljicu. Posao, doma, spavanje. Tužnije, praznije, osamljenije. Zeznuto je to kad samo najednom shvatiš da si se udaljio od bližnjih, i da ne možeš shvatiti niti uhvatiti taj proces povlačenja. Tako ide život, kažu. Komocija. Indolencija. Možda jednostavno umor. Ili su to jednostavno izlike za vlastite male sebičnosti.

Svejedno, znam da ću ovih dana malo više vremena posvetiti drugima. Treba proviriti iz vlastite ljušture i otrgnuti se samotnjaštvu koje je postalo modus vivendi.
Samo ne znam zašto mi je toliko teško pokrenuti se.
ludabluna @ 20:48 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.