Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
srijeda, prosinac 2, 2009
Homer mi ima upalu uha. Pojma nemam kako ju je uspio dobiti jer je kućni mačak i ne ide van, osim na balkon u tuticu. Sad svaki dan idemo kod veterinara na injekcije antibiotika, a doma mu kapamo uho svako jutro i večer. On sve to stoički podnosi, fakat je dobrica. Što je stariji, to je mazastiji  i nježniji, ali i zahtjevniji. Hranu dobiva barem 6 puta dnevno, svaki put po pola vrećice. Moram priznati da se fino popunio i da više nije onako strašno mršav, čak mu je i dlaka sjajna. Super se drži Homerinjo za svoju dob, ipak je on jedan starčić od već skoro 18 godina.

Brine me samo ovo lijevo okeco na koje ne vidi...veterinar je preporučio da ga izvadimo jer bi mu se tumorozno tkivo moglo početi širiti dalje, sve do drugog oka, a mene je ipak frka dati tako starog mačora na anesteziju, jer je mogućnost komplikacija veća što je životnja starija. Još ću razmisliti o tome.

A sad mu idem počistiti kutiju s pijeskom.
   
 
ludabluna @ 18:47 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.