Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
četvrtak, rujan 11, 2008
Ozbiljno.
Lijepo je primiti pohvalu i kompliment, ali još ljepše je primiti kreativnu, utemeljenu i argumentiranu kritiku. Rado bih ponekad čula ovdje i- Bluno, mislim da nisi u pravu zato i zato, ovo ti baš nije na mjestu, ono si mogla prešutjeti, nemaš potrebe biti toliko paprena...

Čini mi se da se ta vrsta otvorenosti izbjegava. Svi će napisati komentar kad se s nečim slažu, a ako ne onda se stvar jednostavno prešućuje. Zaboga miloga, pa neću nikoga pojesti, niti ću brisati komentare neistomišljenika kako to rade neki.

Otkako paramenta više ne piše, izgubila mi se i ta vrsta kompasa. Opiranje tj. vukoyebina povremeno navrati pljucnuti, samo što su se njemu malo pomiješale cice, pice i guzice, tako da su mu komentari dosta konfuzni, ali svejedno ih ne brišem. Ima pravo reći što mu se ne sviđa, kao i svi vi ostali. Molim vas da mi ne šutite kao zaliveni ako naletite na nešto s čime se ne slažete, ili ako mislite da se to izrečeno možda moglo formulirati bolje i drugačije. Mislim da ste me dosta dobro mogli upoznati kroz moje pisanje, i ne bi trebali imati straha reći što vam je na umu.

Zato, navalite! Preživjet ću.
ludabluna @ 20:00 |Komentiraj | Komentari: 29 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.