Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
ponedjeljak, studeni 16, 2009
Iliti- kako se od ljudi prave budale.
Jes vala, zaista se prave.

Dakle, večeras pola sata prije kraja smjene zove u Ecco šef slovenac da pita kakav je promet, te da mi voditeljica smjene poruči kako me više ne trebaju. Glavno da sam im odradila 40 sati, useljenja čišćenja i pripremanja dućana, te im prodala 6 pari cipela koje vrijede barem 100 eura po paru. Bit će zanimljivo vidjeti kad, kako i koliko mi to misle platiti.
Ne bi me ništa smetalo to kaj miču ljude jer im je slab promet, ali mi se ne sviđa to kaj su me zavlačili tjedan dana sa potpisivanjem ugovora, zbog čega sam odbila dva poziva za posao pošto sam mislila da će me ovi uzeti za stalno.
Ovako elegantno izbjegavaju plaćanje poreza na radnu snagu. Zato bojkotiram Interalp d.o.o., franšizera za ex-yu. Nije fer ovako se poigravati ljudima.

Eto samo da znate, iako Ecco ima vrhunski udobne i kvalitetne cipele, nemojte ih kupovati u Ilici i Westgateu jer firma igra prljavo.

Banda mafijaška.

ludabluna @ 23:40 |Isključeno | Komentari: 29 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.