Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog
utorak, travanj 22, 2008
Jučer su u Zagrebačkom kazalištu lutaka gostovale cure iz New Yorka, iz plesne skupine Bellyqueen Dance Theater. Meni je kao početnici u tim vodama bilo jako zanimljivo promatrati kako plešu plesno obrazovane majstorice, i bila sam fascinirana. Takva divna senzualnost, gipkost, elegancija i lakoća pokreta, mimika i dinamičnost ostavili su me bez teksta. A tek kostimi... nevjerojatno kako su elegantni i maštoviti. Cure su plesale nekoliko koreografija, i prvi put sam vidjela kako izgleda ples sa lepezama, sa velom, sa štapovima, sa činelicama na prstima, a naravno plesao se i klasični trbušni ples, oriental solo kojega je izvela vrhunska plesačica Amar Gamal.
Cure su u drugom dijelu nastupa pokazale i kombinaciju trbušnog plesa sa hip hopom, pa čak i afro disco kombinacijom.
Jako su mi bile simpatične i gošće večeri, zagrebačke djevojke koje pod vodstvom Mayale Bracha uče indijski klasični ples kathak.
Samo par fotkica iz predvorja kazališta, u kojemu je bilo organizirano druženje sa zvijezdama večeri nakon nastupa. Bile su izuzetno pristupačne i simpatične, za svaku pohvalu! Eto, bacite oko i uživajte!


U gužvi i gunguli oko zvijezda smijuljim se skupa sa svojim instruktoricama trbušnog plesa
ludabluna @ 19:35 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.