Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog - srpanj 2011
petak, srpanj 22, 2011
Negdje u susjedstvu zavija pas. Svako jutro u sedam, tada mu gazde idu na posao pa ostaje sam. Plače li, plače. Probudi me svaki dan. Dobro, što je tu je, rekoh, skuham si ness sa cimetom i vanilijom da dođem k sebi. Solo doma, odmor za osjetila. Glupi tv neću ni paliti. Ne zanima me koja se estradnjakuša za koliko novaca s kim pohvatala ni u čijoj režiji, umorna sam od idiotarija s kojima nas svakodnevno bombardiraju. Skandal na granici: Hrvatski carinici skinuli mlade Slovake do gola i od njihovih djevojaka tražili oralni seks. No shit. Za pola sata demanti- ništa od seksa, sve je samo bizaran jezični nesporazum. O jadna li si, nacijo...glavno da strše bombastični naslovi s net portala a raja guta, kad već nema vlastiti život i što konkretno za progutati, jelte.

A da pročitate koju knjigu? Odete na izložbu, koncert? Ili još bolje, zatvorite se u spavaću s dragim/dragom, upalite mirisne svjećice, stavite muziku, i krenete u ostvarivanje fantazija? Kaj, to je problem? No krasno. Uopće nije teško biti kreativan, samo da znate.

Dobro, pas više ne plače. Sad su na redu kvartovske bebe. Zbogom, miru moj!

ludabluna @ 07:29 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.