Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog - veljača 2011
ponedjeljak, veljača 14, 2011
"Gdje je dakle, nestala ljubav?
Iz kojeg to strašnog razloga ne bi smio postojati Dan zaljubljenih? Ljudi se svi, bez iznimke, zaljubljuju. Neću ulaziti u povijesne istine i laži njegova nastanka no toliko energije svake godine utrošiti u njegovu negaciju pod raznim „poštenijim“ krinkama meni je neshvatljivo.
Neshvatljivo mi je da nešto za čim svi pate, nešto što svima treba, nešto bez čega ne osjećate ni sami sebe, nešto što gomile tehnoloških igračaka ne mogu nadomjestit nitko ne cijeni niti malo, uopće. Ne taj dan, niti jedan. Ljubav je postala ruglo koje se ismijava. ...
Neshvatljivo mi je to od onih koji vole – ako volite svaki dan, zašto baš taj dan ne volite? Neshvatljivo mi je od onih koji su sami – taj dan nije protiv vas;  nešto kao da dobijete živčni slom jer je nekom drugom rođendan a ne vama. Molim? Neshvatljivo mi je to od onih što općenito grintaju na sve i svašta i non stop. Neshvatljiva mi je Rudanica koja se nikako ne može pomiriti sa ženom. U sebi, ni oko sebe. Neshvatljiv mi je muškarac kojem ogroman teret predstavlja 35,00 kn za šalicu sa srcem. Ne razumijem ni parolaše o trgovačkom konzumerizmu jer svaki dan svi mi kupujemo gluposti. Prema svojim prioritetima.  Pazite se zato sotonizma obučenog u crveno plastično srce! Gotovi ste kad vas jednom dohvati!"


Napisala Sententia (svratite kod moje drage mudrice češće...svašta od nje možete naučiti).

ludabluna @ 17:50 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.