Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog - veljača 2010
srijeda, veljača 17, 2010
Očaralo me dijete totalno. Fran ima jednu godinu, ali takav je veseli bistrić da je pravi užitak čuvati ga, igrati se s njim, zezati se i smijati...uživam u svakome satu, i moram priznati da mi je ovo najdraži posao kojeg sam dosad radila. Za one koji ne znaju, postala sam part- time dadilja maleckome. Družimo se svaki radni dan u tjednu, i već sam se izvještila u hranjenju, mijenjanju pelena, stavljanju u kolica...zaigrala sam se totalno uz plešuću kravicu i pjevajuću svinjicu koja mrda ustima. Neke današnje igračke me zbilja oduševljavaju...kao da su pravljene za nas odrasle da nas vrate u doba nevinosti i radosti. Ma smijeh totalni. A kravica ne samo što pjeva, već i pleše trbušni ples- umrla sam od smijeha kad sam to vidjela. Uglavnom, ovo iskustvo me zbilja oplemenjuje. Čista sreća.
A i dečec je zaista dobar, mali veseljak koji na ništa ne gunđa- osim na oblačenje jakne. E to je show i vrištanje...ali ne dam se ja smesti. Kad se mora, onda se mora. I nema tu cile mile.
Da stvar bude još ljepša, familija ima i dva psa, drage nježne mješankice, mamu i kćer koje maloga naprosto obožavaju. A Julijan i Luna (starija kujica) imaju poseban zajednički jezik. On njoj doslovno priča- cijelo vrijeme dok smo s njima u kuhinji on njoj guguće. Da mi je znati o čemu to njih dvoje divane...pričala mi je Julijanova mama da joj je Luna u trudnoći znala staviti glavu na trbuh, osluškivati ga, i lizati, tako da njih dvoje imaju dugu povijest komunikacije. Danas smo se svi zajedno igrali sa plastičnom kuglicom za bor, koju smo bacali pesekima i utrkivali se tko će ju prvi dohvatiti. Sreća do neba. :)
Uglavnom, jako sam happy. Drago mi je da smo se dečec i ja skužili i da se volimo, tako da cijela priča ima smisao. I njegovi roditelji su zadovoljni jer vide da im je sinčić više zainteresiran za igračke i kreativu, te da je smiren i opušten. I zbog toga sam jako zadovoljna.

Eto, kako posao može biti pravi blagoslov...posrećilo mi se.

ludabluna @ 23:21 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.